Langå station bliver ikke revet ned, men tværtimod renoveret så byens kulturhistoriske hjerte bevares i mange år endnu. Her er uddrag fra den officielle pressemeddelelse:

Transportminister Trine Bramsen udtaler: “Langå station er en fantastisk bygning med en flot og bevaringsværdig historie. Stationsbygningens 1. sal er samlingssted for mange borgere og skaber masser af liv på stationen. Derfor har det været vigtigt for mig at finde en god løsning, så vi både får elektrificeret banen og skaber liv på stationerne. Det gavner alle.”

Dagen før denne gode nyhed blev annonceret, havde Station K og Aarhus spillestedet Tyrkis netop afholdt et arrangement i Egeskoven med DJ Unge Olde, Tyrkisk Buffet, Gøglertrup og bandet Takeshi’s Cashew. Det var et hyggeligt eftermiddags arrangement i en smuk lysning i Egeskoven – det område af byen der omkranses af Gudenåen.

Videoklip fra dagen kan ses ved at klikke på detteDer er netop indgået en rigtig god aftale med Transportministeriet, som redder stationsbygningen i Langå og Station K. Bygningen bliver bevaret og renoveret. Dermed kan det stærke kulturliv i bygningen fortsætte, og Langås særlige udtryk bliver bevaret”, siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen. “Der er hermed skabt ro om både stationsbygningens og Station Ks fremtid, og det er meget glædeligt for kulturlivet i Langå og Randers Kommune.” link