I marts 2014 udkom den udviklingsplan, som en gruppe borgere havde forfattet, med udgangspunkt i de foregående års borgermøder.

Seks år efter, i marts 2020, havde bestyrelsen for Langå i Udvikling fået fremstillet en rapport, som gjorde status på de mange forslag fra dengang.
Se statusrapporten her.

Der var næppe nogen, der i 2014 havde forestillet sig, at så mange af forslagene ville blive realiseret inden for projektperioden, men en stor gruppe målrettede frivillige, en velvillig kommune og en masse rare statslige penge gik op i en højere enhed.

Egentlig skulle statusrapporten have været præsenteret på generalforsamlingen den 18. marts i år – den trykte udgave blev hentet hos Bjerringbro Kontorforsyning den 10. marts – og så gik der lige et halvt år, hvor alt lå stille pga Covid19-situationen.
(Godt at vi nåede et brag af en fejring i starten af december 2019, så havde vi da den at tænke tilbage på midt i alle aflysningerne).

Generalforsamlingen blev i stedet afholdt den 17. september, ledsaget af et lysbilledshow over de mange aktiviteter, som byfornyelsesprojektet Langå i Udvikling havde været katalysator for.

Foreningen Langå i Udvikling fortsætter, der er en lang ønskeliste klar til de næste seks år.

Bobler i Bredgade: de unges bil 28.8.15