Langås trofaste journalist og reporter Vibeke Skov er desværre ikke mere ansat på Bjerringbro Avis. Hun har gennem årene sikret Langå grundig og sober omtale i de trykte lokalmedier, og har været god til selv at opsøge både små og store historier om vores område.

I bestyrelsen for Langå i Udvikling (LiU) er vi naturligvis kede af den udvikling. Vi finder det vældig vigtigt, at Langå har en avisplatform, og vi kontaktede derfor de omkringliggende avisredaktører.

Axel Præstmark, chefredaktør på Randers Amtsavis, var frisk og inviterede os på morgenkaffe og en snak. Vi havde et godt møde den 27. februar, hvor vi blev enige om, at Langå gerne skulle i avisen hver gang der sker noget, og at redaktionen ikke behøver en fyldig pressemeddelelse for at skrive om det.

Præstmark opfordrede til at vi sender alt til ham, så sørger han for, at det ender hos den rigtige journalist på avisen.

Så skriv: Nyheder – idéer til artikler og interviews – kommende arrangementer – pressemeddelelser m.m. til Axel Præstmark – axpr@amtsavisen.dk