Søg

12 juni 2017

Søg penge og viden til lokale projekter sommer 2017

Projektleder Line Heydorn fra Randers kommune har sendt dette til Langå i Udvikling og alle andre med gode idéer til gavn for lokalsamfundene:

Har du en ildsjæl i maven og en god og original idé?

Vil du have dit projekt med til næste bedømmelsesmøde, skal du oprette det på underværker.dk og samle mindst 200 ‘støtter’, inden næste ansøgningsfrist den 3. august 2017 kl. 12.00.
Se, hvordan du kommer i gang

 

Styrk din idé med værktøjskassen

Hvordan undersøger, tester og udvikler man sin idé, så den bliver til et holdbart projekt – også på langt sigt? Hvordan beskriver man projektets økonomi og laver en finansieringsplan? Og hvordan skaber man lokal opbakning gennem sociale medier og i lokalpressen? Underværkers værktøjskasse er stedet, hvor du kan hente redskaber, viden og inspiration til at komme godt i gang. Find den på underværker.dk.
Gå til værktøjskassen

 

Gentænk landsbyen

Når landsbyer går sammen, er de stærkere. Med projektet Landsbyklynger inviterer Realdania, DGI og Lokale og Anlægsfonden lokalsamfund og kommuner til at byde ind med projekter, der bringer flere landsbyer sammen i nye fællesskaber. Idéen er, at landsbyerne skal dele fx faciliteter imellem sig og bruge hinandens styrker til at udvikle både den enkelte landsby og hele klyngen.
Se, hvordan I er med