Søg

FDF Langå

FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation baseret på frivillig arbejdskraft. Dermed vil børnene altid møde voksne der gider dem.

I et ganske almindeligt klassemøde indgår aktivitet, fællesskab, sjov og alvor. Aktiviteten er meget varierende efter børnenes interesser og de ledere der er på, men kan f.eks. være sæbekassebil, reb/rafter, fireballs, dolk, bål eller numsebold. Vores aktiviteter foregår både ude og inde og det er derfor også det tætteste man kommer på spejder uden at være det.

Værdier som tolerance, tilgivelse, forskellighed, samarbejde og at hjælpe hinanden har stor indvirkning på vores interagerende fællesskab. Gennem leg, kreativitet, opfinderi og sjov vil vi gerne inspirere børn og unge til at bruge fantasien, tage ansvar for egne handlinger og generelt finde sig selv.
På længere sigt er FDF et godt afsæt for personlig udvikling. Vi oplever at mange FDFere har fået stærke sociale kompetencer i FDF, har lært at tænke ud af boksen og har sans for at vælge til og fra overfor de vigtige ting i livet. Det mener vi, er en god ballast at have med sig i voksenlivet.

I FDF er der plads til alle.

Se mere på www.fdf.dk/langaa

Siden sidst opdateret 26. februar 2020/ln